Isnin, 18 Julai 2011

TV3 Live Chat - Juvana Bersama Ayam Dan Apek Malam Ini

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Bagi sesiapa yang meminati drama bersiri Juvana yang bakal berakhir pada malam ini dan berminat untuk berborak dengan 2 watak utama drama ini iaitu Ayam dan Apek maka anda boleh lah melayari link di bawah ini untuk berborak dengan mereka bermula pukul 8 malam hingga 9 malam ini.






Jadi, pada sesiapa yang geram dengan Ayam ke Apek ke atau nak suruh mereka sampaikan salam pada Botak ker Daim ker maka korang boleh lah berbuat demikian malam nih yer! Heheheh!

P/S : Asal Lah Aku Tak Beli Webcam! Haihhhh!!

16 ulasan:

  1. jangan lepaskan peluang..haha xP

    BalasPadam
  2. nak share entry ni boleh tak??
    nanti yana backlink/credit kat hans ^_^

    BalasPadam
  3. Nak sampaikan lagu untuk Cikgu Zakiah boleh tak?

    BalasPadam
  4. apa lagi peminat2 juvana jgn lepaskan peluang

    BalasPadam
  5. siap ade live chat lagi...ape lagi cari gaduh la..hehe

    BalasPadam
  6. boleh lah ekau chat sekali ngn dorang. heehhe..
    kim salam kat dorang tau..
    hehehe.

    BalasPadam
  7. lol..terus terang aku tak tengok lansung cite ni.. tv tak ada..haha..

    BalasPadam
  8. nak borak ngn ckgu zulaikha xda ka??haha..

    BalasPadam
  9. eh..salah..ckdu zakiah lah..haha..nmpak sgt aku jarang tgk juvana..

    BalasPadam
  10. nak speaking dgn kedah..hahaha...

    BalasPadam
  11. cepat2, jangan terlepas..
    hehehe

    BalasPadam
  12. eh, hans pun join chatting? hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com