Jumaat, 19 Ogos 2011

Kisah Berebutkan Tandas Part 2

 Tandas Yang Menjadi Rebutan Fizo Dan Amalina


Sambungan dari Kisah Berebutkan Tandas Part 1......


Amalina : Kau ingat aku nih tengah masuk acara berak berirama ker nak berak sekali dengan jantan nih hah??

Pekerja : Erkk...maaf cik!! Saya gurau sahaja tadi!! Hehehe!

Fizo : Sudahhhhhh!!! Lantak lah!! Yang aku tahu aku nak masuk dulu!! Byeee!!

Amalina : Banyak cantik muka kauuuu!! Aku duluuu!!!!

Fizo : Aku duluuuu lahhh!!

Amalina : Aku duluuuuuuuuuuu!!

Fizo : Aku duluu!

Pekerja : Berhentiiii!! Haihhh!! Kalau macam nih sampai bila - bila pun tak selesai! Silap - silap encik dan cik berak depan bilik air kedai saya nih pula!! Hahahahaha!!

Amalina & Fizo : ........(pandang muka pekerja tersebut dengan wajah tak puas hati)

Pekerja : Eh!! Sorry sorry! Baiklah! Saya akan lambung duit syiling nih! Encik dan cik boleh pilih nak bahagian nombor atau pun bangunan.(sambil tunjuk syiling 20 sen)

Fizo : Aku nak bahagian nombor!!

Amalina : Aku bahagian bangunan!!

Pekerja : Baiklah! Saya lambung yerr!!
 

Pekerja tersebut melambung duit syiling tersebut tinggi - tinggi sebelum disambut dan ditelangkup oleh tapak tangannya. Amalina pula menari - nari untuk mengurangkan azab yang sedang ditanggungnya ketika itu.

Amalina Menari Bersama Kucing Restoran Tersebut


Pekerja : Agak - agak bahagian mana yang berada di atas? Cuba teka?

Fizo & Amalina : CEPATLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! AKU SAKIT PERUT NIH LAHHHHHH!!! KARANG TAK PASAL - PASAL KAU JADI MAYAT KANGGG!!!

Pekerja : Erkk!! Maaf maaf maaf! Yerrr!! Tahniah encik Fizo! Anda telah berjaya! Bahagian nombor di atas! Sila gunakan tandas berkembar ini dahulu! Terima kasih!!

Fizo : Yeahhhh!!! Baik! Aku masuk dulu! Yehaaaaaaaa!!!

Pekerja : Cik pula! Sila tunggu sehingga nombor giliran anda dipanggil yerr!!

Amalina : Kau nihhhh memang dah lama hidup agaknya!!! ARGHHHHHHHH!! CEPATLAHHHHHH!!! HOIIII JANTAN!!! CEPATTT LAHHHH!!!


Selepas puas Fizo melampiaskan nafsu perutnya di dalam tandas berkembar itu dan kemudian diikuti oleh Amalina pula dengan menjalankan ritual yang sama. Selepas tamat rutin wajib manusia itu maka kedua - duanya kembali berhadapan antara satu sama lain.


Fizo : Ayanggg! Sayang minta maaf lah!! Sayang sakit perut sangat - sangat tadiii! Sampai tak dapat berfikir dah apa sayang cakap!! Maaf lah sayangggg!!! (buat muka manja)

Amalina : Ayang pun nak minta maaf jugaa!! Ayang tak sengaja tercakap kasar dengan sayang!! Sayang maafkan ayang yer!! Sob Sob Sob! (sambil menangis)

Fizo : Okay! Sayang maafkan ayang! Ayang pun maafkan sayang yer!

Amalina : Ayang pun maafkan sayang juga! (sambil tersedu - sedan)

Fizo : Okay ayang! Jom lah kita balik! Esok pagi sayang jemput ayang dekat rumah tau! Kita pergi kerja sekali ekk!!

Amalina : Okay sayang!!! Ayang sayang Sayanggggg!!!

Fizo : Sayang pun sayanggggg sangat dekat ayangggg!!


-TAMAT-


P/S : Kadang - Kadang Bila Manusia Berada Di Dalam Situasi Yang Amat Terdesak...Mereka Selalunya Akan Bertindak Di Luar Kewarasan Akal! (^_^)Y

56 ulasan:

  1. haha..ade gak part2 mnari 2..
    btul2 aku sokong ..bila terdesak mereka akan bertindak luar kawalan..:)

    BalasPadam
  2. hahahahahaaaaaa hampeh btl! Leh lak bersyg ayg smula kah3x!

    BalasPadam
  3. meleset jangkaanku pada entri sblmnya.. adoi la. bertekak bagai nak rak buleh lupa je mcm tu. hehe.. hebat tul..

    BalasPadam
  4. kui3~~!!!! klu dorg nieh pk2 kn balik pasal ape diorg gaduh..mau gelak tak henti2

    BalasPadam
  5. kah kah kah...aku gelak guling2 bacer....adoi...

    BalasPadam
  6. ending yang epic! hahaha

    BalasPadam
  7. aku suka yang menari tu...hehehehe

    BalasPadam
  8. haha,. xhenget apa dah bila keadaan mendesak.. bhsa pun dh bertukar

    BalasPadam
  9. hahaha! geli keji dorang ni ... ckp main lepas je, upenyer kapel, cisss~

    BalasPadam
  10. bersayang sayang dah balik.
    hehehe..
    mujur saling memaafkan..

    BalasPadam
  11. dannggg~~ ini mmg btol2 bcinta..
    apa pon xcover..
    just b urself & dat's d way it shud be!
    ngehh~~~ =P

    BalasPadam
  12. hahahahaha.. pasal toilet pun jadi.. adoi..

    BalasPadam
  13. aku sangat setuju... bila kadang2 keadaan tu sangat mendesak atau lebih tepat dalam keadaan time pressure, semua benda dah x in... hukhukhuk...

    cara perlambangan yang sangat berkesan... eeheehehehhehe

    BalasPadam
  14. kahkahakah

    tepuk dahi je la baca bende nih

    BalasPadam
  15. Muahahahahahahahahaha........bingai tul la citer ni....muahahaha...kelakau...masuk raja lawak sah menang...waaaakakakaka

    BalasPadam
  16. HAHAHA...nape mesti toilet gak dijadikkan contoh :D

    BalasPadam
  17. sangat terdesak ok .. sampai dari sayang tukar jadi aku dah .. uhuh

    BalasPadam
  18. kalo buat muvi ni taktau jadi ape huhuu

    BalasPadam
  19. adoi guling2 aku gelak baca benda ni. perlu ke menari tuuu? XD

    BalasPadam
  20. AHAHAHAH,

    kadang aku pun mengalami situasi yang mcm tu gaks, tapi yang kau bagi ni lagi teruklah..



    wakakakakak !

    BalasPadam
  21. laaa.. kekasih rupanya.. tu lah kadang2 manusia ni selalu bertindak luar kawalan.. =_=

    BalasPadam
  22. kah3.. dh terdesak xdpt nk tolong.. patutnya suruh dorg kahwin dulu bru boleh guna tandas tu.. heheh..

    BalasPadam
  23. hahakk.. boleh eh emo2 time nih

    BalasPadam
  24. kreatif jalan cerita..tapi mesej yg hans nk sampaikan tu memang sampai :)

    manusia kdgkala bertindak di luar kawalan bila dah terpaksa..

    BalasPadam
  25. hahahaha nasib la aku xprnah jmpe llaki mcm tu.. klau dy dh mrah2 sbb bnda kcik.. mmng tym 2 jgak aku blah.. xd mkneny wei~~~

    BalasPadam
  26. Hahaha..Boleh Plk Menari Dgn Kucing..Adei

    BalasPadam
  27. mcm takde tndas laen sebelah kedai tu kan :P
    siap menari2 bagai

    BalasPadam
  28. ape r ko ni...cam ni pun ade..hehehe...

    BalasPadam
  29. tu cinta tak sepenuh hati tu...
    heheeh...

    BalasPadam
  30. wahaha. happy ending jugak akhirnya. suka2. hehe

    BalasPadam
  31. hahahahaha adessss biasalah tu hans... mood kan berubah-ubah... syg tetap syg.. marah tetap marah.. tu biasa lah... hhehehe

    BalasPadam
  32. BOLEH PULAK ADA PART2??SELAMAT HARI RAYA....

    BalasPadam
  33. hahaha,lawak la citer ni..part xleyh blah menari2 mngurangkan tekanan azab sakit perot,haha..terbaiklah!

    BalasPadam
  34. btol tu... selalu mcm tu la... kalau dah terdesak.. mcm2 perkara boleh jadi.. kalo ckp tu..mcm2 perkataan boleh dickpkan...

    bila dah lepas tahap tu... pasti baru nak rasa menyesalkan...

    BalasPadam
  35. hahah..lps berak terus xigt gaduh ape tadi..

    BalasPadam
  36. mcm sengal pon ade. haha
    bgos la ending cmtu. huhu

    BalasPadam
  37. kalo dah terdesak, ape2 pun jadi~ haha

    setuju2 ^^

    BalasPadam
  38. haha itu rupenye motifnye..
    =p

    BalasPadam
  39. haishh..ade ke couple berebut toilet mcm tu..hehe klakar la pulak..

    BalasPadam
  40. hahaha .. bila nk berak manusia sanngup membunuh !

    BalasPadam
  41. haha . pasal nak g tandas pon ley jadi gaduh :D

    BalasPadam
  42. Cite ko memang SIOT je hahahahah

    terhibur aku jap ketika ngah emo2 ni :D

    BalasPadam
  43. apa yg penting... bermaaf maafan. :D

    BalasPadam
  44. hahaaa . sumpah lawak .. mwahahaaa ... lawak gilee . sampai gaduh ye ..

    BalasPadam
  45. Nak jugak si Amalina menari, tak boleh blah....wakakakakaka

    BalasPadam
  46. haha... yang part last tu tak bleh blah... pakwe makwe rupanya... manja nak mampuih... mencik aku...

    BalasPadam
  47. ni kalau tak baca part sebelum ni, agak3 boleh paham tak cerita ni? huhuh.



    pernah tengok mak dengan ayah berebut toilet macam ni. hahaha. tapi abah yang masuk dulu jugak~ zzz.

    BalasPadam
  48. kalo cirit, dah lama meleleh dah, xsempat nak kontrol dah tersembur cairan kuning

    BalasPadam
  49. grrr x mencabar lagsung ending. hehe :D

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com