Jumaat, 21 Oktober 2011

Biodata Kumpulan Forteen

Demi menunaikan hajat rakan lama yang gua kenal sejak sekolah rendah lagi iaitu Blogger Amirah Yusof maka gua pun buat lah entri ini khas untuk beliau mengenali dengan lebih dekat ahli kumpulan Forteen ini.




Nama : Muhammad Izzul Islam Mazlan

Nama Panggilan : Izzue Islam

Umur : 21

Asal : Kota Bharu, Kelantan

Pendidikan : SPM

Pengalaman : Bergiat Aktif Di Dalam Lakonan




Nama : Mohamad Arif Ameerais Azhar

Nama Panggilan : Ameer

Umur : 21

Asal : (info tidak dijumpai)

Pendidikan : Food Institute Of Malaysia

Pengalaman : Aktif Dengan Indie Band




Nama : Muhammad Ridzuan Sharifuddin

Nama Panggilan : One

Umur : 22

Asal : Ipoh, Perak

Pendidikan : (info tidak dijumpai)

Pengalaman : One In A Million(OIAM) Musim Ke-3




Nama : Saiful Ridzuan Abdul Hamid

Nama Panggilan : Ariz

Umur : 22

Asal : (info tidak dijumpai)

Pendidikan : (info tidak dijumpai)

Pengalaman : KRU Menemui Video Nyanyiannya Di Youtube





Sumber Info : Surat Khabar Kosmo(Khamis 20/10/2011)



Lirik Lagu Berdua Bersatu : DISINI



P/S : Penat Gua Ketawa Dalam Menyiapkan Entri Ini! Hahahaha!!! (^_^)Y


64 ulasan:

  1. Balasan
    1. Polis sangett..

      Padam
  2. wei tadek lagi gedabak ke nama aku?hahaha...
    tq hans sebab tarok gambar dorang yang gedabak.
    sekarang jgk aku save as jpeg!!
    hahaha.
    p/s hapesal dorang muda dari aku ni..alahaiii

    BalasPadam
  3. mra : tudiaaaaaaaaaaaa

    amirah : aku letak nama hang besaq2 supaya tak ada perkara berbangkit di kemudian hari dan ia akan menjelaskan kebenaran yang sebenar....hahahahaha

    BalasPadam
  4. one jugak yg hensem.. hans, jangan2 kau gay? asyik post mereka je haha

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. mmg ah .. pndai2 ... klau ikt kn,sume hnsm

      Padam
  6. AYO..HANS DAH FANATIK KAT GROUP NI...HUHU

    BalasPadam
  7. amirah : hah...hang nak tau sebab apa aku letak nama hang besar gedabak...sebabnya pasal komen macam Umie tu la...kalau aku tak letak permintaan ko karang habis orang ingat aku bukan2

    Umie Artoqimie : kalau eden nih gay takkan lah eden suka lisa surihani kut....hahaha

    hasmiera : eh, yang latest camner lak tu?

    PKE : Hahahaha...mana ada...aku tunaikan hajat kawan aku jer lah

    BalasPadam
  8. aku xpenah dgar lagu dorang wei.

    BalasPadam
  9. hahahaha..hans..kenapa aku dikaitkan ni..(pura-pura tak tau apa-apa pun) lalalala~

    BalasPadam
  10. lor...muda lagi rupanya.....pangkat adik je ngan aku....ekeke..

    BalasPadam
  11. sape ni.. x penah kenal punnn

    BalasPadam
  12. Ada siapa2 yang interested nak jadi Pengacara untuk new Malay food website? Tak ada expereince pun tak apa: http://bit.ly/nAhEBr

    BalasPadam
  13. hyooo, bruno hns dah xde dah, hans forteen lak sekarang

    BalasPadam
  14. Phewittttt!!

    Siap kasi biodata lagi...minat forteen! muka jambuuuu!hik3 =D
    minat izzueeee jerk.lalalaaa~

    BalasPadam
  15. ameerrais asal kota bharu jgk., izzue islam memeber baik aku., slalu ponteng skolah skali.,hahaha., nma glamour di kalangan girl kt skolah ialah AYIE.,, huhuhu

    BalasPadam
  16. HAHA 24 jam lagu diorang. BEST! Teringat Innuendo dgn Indigo masa zaman2 hingusan :)

    BalasPadam
  17. semuanya hensem nk mam..bajet leteww..tnggelam x lama lg kalau hnye bersandarkan rupa

    BalasPadam
  18. ohhh..izzue salah sorang dari ahli jemaah 4teen ke? huhu..bar semalam tengok drama lakonan izzue ngn luyana jasmey kat astro.

    BalasPadam
  19. huhu ..suka!

    BalasPadam
  20. suara dorang best dorang cut sya suka rizuone cut hehehe....

    BalasPadam
  21. lagu berdua bersatu bunyinyer agak2 samer ngan lagu permaisuriku nyanyian Ahdan yg lagu tema citer Jgn ambil padang kami kt Astro dulu

    BalasPadam
  22. asal ariz melaka pendidikan spm high school..heheh

    BalasPadam
  23. mcm org korea je aqu tngok ...tpi forteen lbih baik drpd org korea..

    BalasPadam
  24. aku minat kat sume laa pasal sume handsome sweet lak tu...

    BalasPadam
  25. to ; ocean fire mesti laa kan izzue ada dalam drama tu ...

    BalasPadam
  26. macam korea laa.. ariz tu

    BalasPadam
  27. ameerais handsome :'3 melting melting melting . . .

    BalasPadam
  28. Asslmualaikum..pic u all ok just abg iz mcm x same skrg nie..hehe..

    BalasPadam
  29. wahh... ariz mmg handsome giler lah.. :)

    BalasPadam
  30. izzue ensem,ameer ensem cket,one tomey,ariz tomey cket

    BalasPadam
  31. Izzue macm korea

    BalasPadam
  32. Geng forteen mcm korea

    BalasPadam
  33. izzue ensem kn

    BalasPadam
  34. Muka izue mcm L.ramlee

    BalasPadam
  35. Kenape ariz pling rendah

    BalasPadam
  36. ariz ad jmbng!!!!!!x ensem:(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul2 x hens0m....

      Padam
    2. Ariz x hens0m klo ade jambng......bleak......!!!!!

      Padam
  37. Kalau Tak de jambang lagi bag us kan?

    BalasPadam
  38. sapa ketua kumpulan foorteen

    BalasPadam
  39. siapa ketua kumpulan fourteen ye

    BalasPadam
  40. Sweet arr Ariz...
    ^_^

    BalasPadam
  41. nak tanya ,kumpulan forteen dah ade yg tunang ke ?

    BalasPadam
  42. Ehh,izzue hensem la kalau rambut pendek..

    BalasPadam
  43. diorang mmg hnsm pownnn.....bru nk tau ke?

    BalasPadam
  44. bila kite ni dpt jmpe diorang tu....utg kak awn

    BalasPadam
  45. askum ... forteen cyat kerr...?nadjwa rindu ahhh .. bla la nadjwa nk jmpa forteen?coeyy ... klau gnggu ...

    BalasPadam
  46. askum...ensem abang ameerais too...cool giler beb....

    BalasPadam
  47. ala lelaki yang sebab kata forteen bersandarkan pada rupa dan tenggelam tak lama lagi tu cemburu sebab forteen lagi macho dan berbakat...........................................................

    BalasPadam
  48. Handsome semua nya .........:) CuTe

    BalasPadam
  49. so cute.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ak tk penah jmpe forteen

      Padam
    2. saya juga tak pernah......sweet giler.

      Padam
  50. henem-hensem la kumpulan forteen ni

    BalasPadam
  51. wow... kacaknya ariz

    BalasPadam
  52. memanglah ..tapi yg lbh hensem ariz..... mcm mka korea giler

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com