Isnin, 31 Oktober 2011

Review Filem RA. One




P/S : 1 Malaysia Tengok Filem Nih Dalam Panggung Tadi! Hehehe!! Nak Taip Panjang - Panjang Tapi Tak Larat Lah Pula Sebab Baru Siap Buat Review. Jadi, Selamat Membaca (^_^)Y


9 ulasan:

  1. SRK ke?? ni yg rasa tak sabar nak tgk.. hehee.. dah lama tak layan hindustan ni..

    BalasPadam
  2. fuh, badan macam Ashraf. hohoho

    wei, Syrena ada wat contest, sile join kalau free

    :D

    BalasPadam
  3. Kompom banyak orang India yang tengok...

    BalasPadam
  4. SRK ! wow.. haruslah aku pun g tgk nnt kan?

    BalasPadam
  5. teringin nak tgk cite ni...tp kat perak tade keluar cite hindustan *sobs sobs*

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.