Selasa, 27 Mac 2012

Hans Comix : (Cinta Kura-Kura) Puan Rocky Dan Jiran - Part 1

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Seperti yang dijanjikan sebelum ini maka kisah kehidupan Puan Rocky kembali menemui anda dan untuk komik seterusnya ini adalah berdasarkan inspirasi gua daripada babak di dalam filem Cinta Kura - Kura! Sekadar gurauan dan semoga anda terhibur!




 P/S : Nantikan Sambungannya Pukul 3 Petang Nanti! (^_^)Y


5 ulasan:

  1. cantik blog ni nanti dah ada anak nak suuh anak masuk blog ni .. Ceria ja ♥♥

    BalasPadam
  2. eh tu kan mak ngan anak. jd suammi isteri pulak haha :D

    BalasPadam
  3. hahahaha..sesuai kot muka bob jadi org gaji..hahahahaha

    BalasPadam
  4. rocky pun bukan main pelahap lg nk makan umah org haha

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.