Rabu, 25 Julai 2012

Malaysia XI VS Arsenal 2012



P/S : Gua Kecewa Gila Semalam Beb!!!


13 ulasan:

  1. sabarlah nak..
    sekurang-kurangnya tak KOSONG kan.. :-)

    BalasPadam
  2. xde rezeki... gameplay Malaysia memang cun.. tp disebabkan byk sgt yg masuk ganti pemain, so gameplay agak lari.. terutama defend.. ape2 pon tahniah Harimau Malaya!

    BalasPadam
  3. amboihhh. tu dia eh, air mata berjurai2 :D

    tpi kalau ikutkan possession team Msia semalam, awal2 tu mmg power :)

    yg last2 Ety tak tgk sbb ngantuk ,terus masuk tidur. so tak dpt nak kome apap2 :D

    BalasPadam
  4. okeh la tu..
    bagus dah depa main kan

    BalasPadam
  5. Dah best Malaysia lead 1-0 boleh pulak kalah saat-saat akhir. Alahai.

    BalasPadam
  6. blog tips kurus : memang tak kosong tapi kena 2 gol dalam minit2 akhir memang pedih owhhh

    Sufi : pada gua sebenarnya bukan pasal pertukaran pemain tetapi memang pemain malaysia bila dah lead memang akan main macam nak tak nak jer

    Ety : malaysia memang power semalam tapi lepas dah sumbat 1 gol mula lah cepat puas hati...last2 kena 2 biji

    Alien : bagus tapi sebab diorang ingat diorang dah nak menang untuk minit2 last and then diorang main macam nak tak nak jer...tu la kesilapan pemain malaysia selalu buat

    Cursefinger : hahaha..tahu xper...kecewa gua bro..kecewa

    BalasPadam
  7. tp game malaysia meningkat la dr tahun lepas byk on target tu

    BalasPadam
  8. Phat : yups...boleh tahan lah...

    BalasPadam
  9. hahaha
    tapi hebat jugak la msia

    BalasPadam
  10. rileks laa..
    kalah skit je..xdelah teruk sgt..

    BalasPadam
  11. ok la tu..jnji x 4-0 mcm taun lps..argh..arsenal mmg best.tp player yg main mlm tu xbest. walcott n chamak ja best! huu..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com