Ahad, 23 Disember 2012

Nasi Kandar Fareed Line Clear



Nama Kedai : Nasi Kandar Fareed

Lokasi : Lot 3143, Jalan BRP 2 (Bukit Rahman Putra), 47000 Sungai Buloh, Selangor.

Markah Dari Lidah Hans : 4/5

Kemungkinan Kembali Semula : Ya

Harga : Berpatutan




Cheq sebenaqnya secara tak sengaja lah tersinggah makan dekat kedai Nasi Kandar Fareed Line Clear nih selepas bersusah payah dok mencari tang mana lah pejabat pos cawangan Sungai Buloh beroperasi sebab cheq nak ambik barang cheq dekat sana. Secara jujoqnya cheq bukanlah kaki nasi kandaq walaupun cheq nih orang belah utaqa sana tapi sebab dah cheq terbau gulai dia yang bukan main wangi nak habaq mai jadi cheq pun paksa la housemate singgah makan tang situ.




Tengok gambaq atas nuh! Tudiaaa!! Tudia tudia tudiaaaa nak habaq maiiii!!! Lauk punya banyak cheq ambik sampai rupa nasi pun tak nampak ohhh!! Cheq bukan amik banyak sangat pun! Ayam seketoi! Sotong sekoq! Teloq dadaq sekeping! Sayoq sikit! Papadom mana boleh tinggai bak hang! Hah! Bukan banyak pun cheq mengketedarah kan? Hahaha!! Harga dia memang murah lah dan cheq secara rasminya memang puas hati betoi dengan makanan dan servis dekat Nasi Kandar Fareed Line Clear nih. Makan bawah pokok owhhh!! Feeling habis nak habaq mai! Hahaha!! Jumpa lagi untuk review makanan yang akan datang noh! Tudiaaa tudiaa tudiaaa!!


P/S : Sedang Berdiet Sekarang! (Sambil Makan Chipsmore Sebungkus!) (^_^)Y


8 ulasan:

  1. ein xpenah mkn nasi kandar... huhu

    BalasPadam
  2. Erghh...lapar! Nk lunch lagi ni..huhu

    BalasPadam
  3. tu dia..melantak nasi kandar

    tapi memang sodap kalau kena masa dengan tempat.

    BalasPadam
  4. pergh terliur..

    susah nak jumpa kedai nasi kandar tepi2 ni.

    BalasPadam
  5. x boleh lawan penang punya nasik kandaq

    BalasPadam
  6. nasi kandar ni pernah masuk JJCM kan kalau x silap :)

    BalasPadam
  7. Perut gua berdentum hebat tengok makanan kat atas tu . Wehe , Lapar der . :P

    P/s : Cuti ni gua da bertambah 3 Kilo der , Haha , :D

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com