Khamis, 7 Mac 2013

Review Filem Rock Oo - Rimba Bara Kembali

21 ulasan:

  1. encik hans . jom gi nengok sesama ,


    eh ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok filem lain lah kalau nak ajak
      hehehe

      Padam
  2. tengok trailer macam best jer, weekend ni nak kena tangok ni

    BalasPadam
  3. nak tengoklah nt..

    boleh dating skali..hehehe

    BalasPadam
  4. bagi gwa 4/5 bintang dah cukup :p

    BalasPadam
  5. takde geng nak tengok..jom teman :P

    BalasPadam
  6. ramai cakap best!

    BalasPadam
  7. Salam daripada Zalora Malaysia,

    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

    Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

    Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

    BalasPadam
  8. Rock pertama dah best..tapi haritu g tgk beautiful creatures dulu..

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com