Khamis, 15 Februari 2018

Review Filem Black Panther

Assalammualaikum semua. Sebenarnya Hans ada satu blog istimewa yang fokus pada ulasan filem tetapi nak dijadikan cerita dah dekat 4 tahun lebih blog tu tak dikemas kini.



Sebenarnya, ramai rakan yang ada minat sama dengan Hans selalu juga minta Hans buat ulasan sebab boleh dikatakan sebulan dalam 2-3 kali juga Hans mesti tengok filem-filem dekat GSC tu. Tak masuk lagi tengok dekat online.

Ada juga yang minta Hans buat ulasan tentang drama-drama Korea, Jepun dan Thailand yang Hans selalu tengok. Memandangkan untuk tahun 2018 ini, Hans dah terbuka hati nak aktif balik menulis blog jadi In Sha Allah, Hans akan cuba pastikan kedua-dua blog Hans nih sentiasa aktif dikemas kini untuk tahun 2018 nih.

Harap semua pembaca dan pengikut blog HansHanis.com nih sentiasa memberi sokongan dan sentiasa meninggalkan komen supaya Hans lebih bersemangat untuk menulis dan berkongsi dengan anda semua.

P/S : Tengah Mencari Orang Yang Boleh Edit Blog Hans Nih Jadi Formal Dan Banyak Button Untuk Memudahkan Carian Entry Dan Nampak Lebih Matang. Ada Sesiapa Sudi Bantu Atau Kenal Orang Yang Pandai Design Blog Tak? Roger-Roger Hans Yer :)

20 ulasan:

  1. can't wait to watch this tomorrow

    BalasPadam
  2. Ramai je yg boleh edit blog. Cer search sis awa dan maisarah sidi. Both memang edit blog.

    BalasPadam
  3. Dah tengok cerita ni... not bad lah kan

    BalasPadam
  4. tak tgk lg tahun ni busy smpai 1 movie xtgk

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah....tgok online je lah
      hehehe

      Padam
  5. Best tak citer ni? Mcm best je. Try sishawa atau noormaizan.pueh hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi Hans best lah...bergantung pada citarasa orang yg menonton..hehe

      Padam
  6. Pernah juga tersesat dekat blog Hans yang satu lagi tu. Nanti Zumal singgah lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah..check komen hari tu ada nama zumal
      hahaha

      Padam
  7. tak tengok lagi but since black people jadi superhero so mostly review dia over sikit lah. Edit blog tu try sis awa ataupun rai :)

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.