Khamis, 15 Februari 2018

Review Filem Black Panther

Assalammualaikum semua. Sebenarnya Hans ada satu blog istimewa yang fokus pada ulasan filem tetapi nak dijadikan cerita dah dekat 4 tahun lebih blog tu tak dikemas kini.



Sebenarnya, ramai rakan yang ada minat sama dengan Hans selalu juga minta Hans buat ulasan sebab boleh dikatakan sebulan dalam 2-3 kali juga Hans mesti tengok filem-filem dekat GSC tu. Tak masuk lagi tengok dekat online.

Ada juga yang minta Hans buat ulasan tentang drama-drama Korea, Jepun dan Thailand yang Hans selalu tengok. Memandangkan untuk tahun 2018 ini, Hans dah terbuka hati nak aktif balik menulis blog jadi In Sha Allah, Hans akan cuba pastikan kedua-dua blog Hans nih sentiasa aktif dikemas kini untuk tahun 2018 nih.

Harap semua pembaca dan pengikut blog HansHanis.com nih sentiasa memberi sokongan dan sentiasa meninggalkan komen supaya Hans lebih bersemangat untuk menulis dan berkongsi dengan anda semua.

P/S : Tengah Mencari Orang Yang Boleh Edit Blog Hans Nih Jadi Formal Dan Banyak Button Untuk Memudahkan Carian Entry Dan Nampak Lebih Matang. Ada Sesiapa Sudi Bantu Atau Kenal Orang Yang Pandai Design Blog Tak? Roger-Roger Hans Yer :)

26 ulasan:

  1. can't wait to watch this tomorrow

    BalasPadam
  2. Ramai je yg boleh edit blog. Cer search sis awa dan maisarah sidi. Both memang edit blog.

    BalasPadam
  3. Dah tengok cerita ni... not bad lah kan

    BalasPadam
  4. tak tgk lg tahun ni busy smpai 1 movie xtgk

    BalasPadam
  5. Best tak citer ni? Mcm best je. Try sishawa atau noormaizan.pueh hati

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi Hans best lah...bergantung pada citarasa orang yg menonton..hehe

      Padam
  6. Pernah juga tersesat dekat blog Hans yang satu lagi tu. Nanti Zumal singgah lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah..check komen hari tu ada nama zumal
      hahaha

      Padam
  7. tak tengok lagi but since black people jadi superhero so mostly review dia over sikit lah. Edit blog tu try sis awa ataupun rai :)

    BalasPadam
  8. Hans rajin update blog..bg tips sikit macam mana nak rajin..blog sis JM dah SEPI huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      saya pun baru tahun nih aktif balik
      haha..kena disiplin kan diri update apa yang rasa nak tulis dan kongsi
      hehehe

      Padam
  9. Sabtu lepas baru tgk! Best! Paling suka watak Jeneral tu,nama tak tahu apa,dgn adik T'Challa. Naki a pun comel juga. 😂

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya suka watak jahat killmonger tu
      style gila

      Padam
  10. Cakap pasal blog kedua.. blog sy yg satu lagi tu memang dah lama terkandas......

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com