Ahad, 20 Mei 2018

Projek Ramadan Shopping Raya & Iftar 2018 Oleh HANDS

Assalammualaikum semua. Kali nih Hans nak berkongsi serba sedikit tentang aktiviti yang dilakukan oleh sebuah organisasi bernama HANDS (Helping Anyone in Need Society). Untuk tahun ini, mereka sedang mengumpul dana untuk projek Ramadan mereka pada tahun ini iaitu #HANDSShoppingRaya.

Aktiviti ini dilakukan untuk membantu mana-mana golongan asnaf untuk membeli keperluan Hari Raya buat mereka dan pada tahun ini HANDS memilih Rumah Titian Kasih Titiwangsa sebagai penerima bantuan seterusnya


Bagi sesiapa yang ingin membantu usaha HANDS ini dari segi dana supaya pihak mereka boleh menghulurkan bantuan kepada golongan asnaf agar sama-sama dapat merasai kenikmatan dalam menjalankan persiapan hari ini pada tahun ini boleh lah berbuat demikian dengan menyalurkan sumbangan anda kepada :


Pertubuhan Helping Anyone in Need Society:
5643 4261 7404 (MAYBANK)

P/S : Bagi transaksi yang dilakukan secara online, sila isikan 'Raya' pada bahagian reference untuk rujukan penggunaan dana.

Kepada sesiapa yang berminat untuk membantu dari aspek lain bolehlah berkongsi poster mereka ini di laman sosial masing-masing supaya lebih ramai pihak yang dapat tahu tentang usaha dan misi HANDS pada tahun ini kerana mereka cuma ada lebih kurang satu minggu sahaja lagi untuk mencari serta mengumpul bantuan dana. Semoga usaha dan bantuan ini akan memberikan seribu rahmat buat semua yang terlibat secara langsung mahu pun tidak langsung.

P/S : Jika Ada Sebarang Pertanyaan Tentang HANDS Serta Aktiviti Ini, Anda Boleh Berhubung Dengan Encik Shah Arshad Di Talian 0195515711.

34 ulasan:

  1. Balasan
    1. terima kasih
      jangan lupa kongsikan dengan rakan-rakan :)

      Padam
  2. mekasih weh sharing..naiss😀
    -luqman

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, kita perlu bagi sokongan pada mereka yang berusaha demi kebajikan dan kesejahteraan orang lain... Teruskan usaha yang murni ini...

    BalasPadam
  4. Tahniah, atas perkongsian. Sebarkan kebaikan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama sebar benda yang baik :)

      Padam
  5. Thanks sharing.. Salam Ramadan Al Mubarak :)

    BalasPadam
  6. thanks for sharing hans. Allah yuftah alaikum

    salam ramadan :)

    https://jajastollymolly.blogspot.com

    BalasPadam
  7. haiii. insyallah kita sama sama buat saham akhirat. saya first time datang sini & terus follow sebab suka content blog ni. kalau sudi meh la singgah blog baru saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah
      terima kasih sudi follow blog saya yang tak seberapa nih

      Padam
  8. Balasan
    1. alhamdulillah
      doakan kejayaan program mereka :)

      Padam
  9. syukran, berkongsi info...semoga ramai yg menyumbang..amiin..

    BalasPadam
  10. Bagus program macam ni
    Terima kasih sudi berkongsi
    Salam Ramdan :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya...itu yang berkongsi tu sebab program yang bagus
      hehe
      sama-sama...salam ramadan juga

      Padam
  11. Salam Ramadhan Hans.. Alhamdulillah moga projek berjalan lancar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam Ramadan juga
      semoga projek mereka berjalan lancar
      amin

      Padam
  12. Program murni, semoga semua diberkati.

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah syukur di bulan baik ni banyak amal kebajikan. Masih ramai yg prihatin.

    BalasPadam
  14. perkongsian yang baik.. smoga beroleh manfaat kepada semua..

    BalasPadam
  15. moga kerja2 amal tidak terhenti slps ramadan...

    BalasPadam
  16. Nice sharing~ Sy bookmark dulu~

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com