Selasa, 25 September 2018

Review Filem Paskal The Movie

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru yang telah dinanti-nantikan oleh seluruh rakyat Malaysia. Filem apa lagi kalau bukan filem Paskal The Movie yang telah ditonton oleh Hans pada hari Sabtu bersamaan 22 September 2018 di TGV The Mines.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

12 ulasan:

  1. this seems like a good movie

    BalasPadam
  2. Antara Paskal dengan One Two Jaga mana lagi best eh? Hehe selamat follow this blog. Ada masa nanti meh lah visit blog SR : https://www.syazaredzuu.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. dua-dua best dan tak dapat dibandingkan kerana genre yang berbeze
      bagi saya dua-dua filem ini sangat berbaloi ditonton

      Padam
  3. macam best jer, sebab trailer pun nampak menarik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi Hans trailer dia biasa...tapi filem dia memang luar biasaaa

      Padam
  4. Tgk trailer nampak gempak. Kena tgk lah nanti.

    BalasPadam
  5. Blue screen tak? Payah kalau nk ajak wn jurufoto tp nakntgk kena tunggu anak baru boleh nak layan

    BalasPadam
    Balasan
    1. blue screen? apa tu umi?
      hohohoh...sempat tengok tu..filem nih mesti lama dekat panggung sebab bakal box office

      Padam
  6. Pada saya takderla best seperti yang digembar gemburkan.. Biasa aje

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh biasa jer yer?
      lain orang lain citarasa :)

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com