Sabtu, 20 Oktober 2018

Review Filem Badhaai Ho

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap sebuah filem berjudul Badhaai Ho di TGV Cinemas Jaya Shopping Centre pada tanggal 19 Oktober 2018 yang lepas.

Apa perasaan anda jika anda bakal mendapat adik baru sewaktu usia anda sudah mencecah 30 tahun? Selami hati dan perasaan Nakul saat dia menerima berita daripada ibu bapanya yang dia bakal menerima adik baru dimana ibu bapanya sudah berusia 50 tahun.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

6 ulasan:

  1. wah menariknya jalan cerita ni.. macam mana lah diorang terfikir nak buat ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      diorang berani keluar dari zon selamat
      jadi terhasil filem-filem yang bawa isu menarik macam nih :)

      Padam
  2. this seems good. a family genre is always a good one to watch.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      memang good cuma tak tahu sesuai atau tidak untuk budak-budak tonton
      hahaha

      Padam
  3. Hahaha.. memang boleh bikin kejutan lah.. Tapi kalau dah rezeki, nak kata apa ye tak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      yer betul tu
      best filem nih
      kelakar dan ada mesej menarik

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com