Jumaat, 5 Oktober 2018

Review Filem Venom

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru yang dinanti-nanti ramai iaitu filem Venom yang telah ditonton oleh Hans pada hari Khamis lepas bersamaan 4 Oktober 2018 di TGV Cinema The Mines.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)


10 ulasan:

  1. risau nampak taring gambar hehehe salam kunjungan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe terima kasih sudi selalu berkunjung
      hahaha tak payah risau
      okay jer taring venom tu :)

      Padam
  2. Macam takut je nak tengok cite ni.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha bukan cerita hantu pun
      cerita nih aksi komedi

      Padam
  3. alaaaa..kita tengok kat rumah je lah.. nnt nak tengok la.

    BalasPadam
  4. ala.. tak berpeluang lagi nak pergi tengok.. huhuhu..

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com