Sabtu, 31 Ogos 2019

Review Filem Sangkar

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah mendapat jemputan daripada pihak Infinitus Gold Sdn Bhd untuk menghadiri Mega Fans Screening untuk filem Sangkar yang berlangsung di MMcineplexes, eCurve Mutiara Damansara pada 28 Ogos 2019 yang lepas.



P/S : Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem aksi tempatan ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

10 ulasan:

  1. Wah, menarik ni boleh pergi tonton

    BalasPadam
  2. kat astro citra ada preview 1st 15 minit cerita sangkar ni.. nampak memang best.

    BalasPadam
    Balasan
    1. not bad
      ada yang best ada yang kurang
      tetapi so far enjoyable lah
      banyak mesej kekeluargaan dan agama yang bagus

      Padam
  3. Bolehkah budak umur 8thn tengok cerita sangkar ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya boleh kut sebab tayangan filem nih Umum tak silap

      Padam
  4. dah tengok.. memang best cerita ni.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com