Rabu, 26 Mei 2021

Barisan 50 Juri All Together Now Malaysia

All Together Now Malaysia merupakan sebuah program terbitan pihak Astro yang bakal muncul menerusi saluran Astro Ria dan Astro Go dimana keunikan program ini terletak kepada jumlah juri serta bilangan peserta yang Hans boleh katakan sebagai terbesar setakat ini di dalam mana-mana program televisyen yang pernah diterbitkan sebelum ini. Terdapat 50 orang juri yang akan terlibat pada setiap episod untuk menilai dan memberi markah kepada para peserta yang bertanding. Siapakah 50 orang juri tersebut? 



1. Datuk AC Mizal (Kapten)

2. Zizan Razak'

3. Erra Fazira

.4 Tuju K-Clique

5. Mark Adam.

6. Khai Bahar

7. Syamel

8. Ernie Zakri

9. Siti Nordiana

10. Jaclyn Victor

11. Tabby Dolla

12. Angel Dolla

13. Noryn Aziz

14. Zizi Kirana

15. Linda Nanuwil

16. Andi Bernadee

17. Bob Yusof

18. Nana Mahazan

19. Shiha Zikir

20. Sissy Imann

21. Chubb-E

21. Mimi Fly

22. Aina Abdul

23. Ifa Raziah

24. Sarah Suhairi

25. Catriona Ross

26. Azzam Sham

27. Dafi Ismail

28. Ara Johari

29. Azira Syafinaz

30. Liza Hanim

31. Yusuf Bahrin

32. Joey Daud

33. Acong

35. Azfar Heri

36. Yaya Zahir

37. Kelly Azman

38. Jad Lobo

39. Harith Zazman

40. Kaka Azraff

41. Haniff Hamzah ERA

42. Falyq Hikyle SINAR

43. Ean HITZ

44. Suresh RAAGA

45. Alving Chong

46.Daniel Cheang

47. Vanessa Reynauld

48. Neeta Manisha

49. Thanuja

50. Kidd Santhe


Bermula 6 Jun 2021, All Together Now Malaysia dijadualkan bersiaran secara eksklusif selama 10 minggu di saluran Astro Ria dan Astro Go pada setiap hari Ahad, jam 9.00 malamProgram ini menampilkan Sherry Alhadad sebagai hos serta Dato' AC Mizal sebagai Kapten Juri. Manakala 49 juri yang lain masih menjadi rahsia buat para penonton di Malaysia.

Program realiti popular ‘All Together Now’ ini berasal dari United Kingdom dan telah mencetuskan fenomena tersendiri di kalangan penonton disana sehingga format program tersebut telah diadaptasi semula di 14 buah negara lain seperti Australia, Rusia, Turki, Brazil, Norway, Colombia, Denmark, Perancis dan banyak lagi.

All Together Now Malaysia masih mengekalkan format asal program tersebut cuma seperti biasa terdapat pengisian elemen tempatan yang akan disuntik untuk menambah baik format asal agar bersesuaian dengan sensitiviti, budaya serta relevan untuk tontonan rakyat Malaysia.

#AllTogetherNowMY #AllTogetherNow #BersatuDenganLagu


6 ulasan:

  1. Ramai betul jurinya.. Ooo program realiti ni lah yang selalu tengok kat story Azfarheri tu, dah nak start dah pun ye..

    BalasPadam
  2. ramainya juri yg mengadili mesti keputusannya sukar dipertikai

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      tapi memang fun gila show ni
      kelakar..peserta power2
      jangan lupa tonton :)

      Padam
  3. Oh yes! The day i have been waiting for! Can't wait for 6th June 2021.. :P

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com