Hans Comix : Juara Anugerah Juara Lagu 27

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Tahniah kepada Yuna dan Aizat kerana lagu Terukir Di Bintang menjadi juara untuk kali ini. Masih terasa kehangatan Anugerah Juara Lagu Ke-27 malam semalam dan ini adalah Hans Comix terbaru dan masih berkisar tentang Anugerah Juara Lagu Ke-27 tersebut. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur!




P/S : Memang Sekadar Untuk Hiburan Sahaja! Masih Tak Ada Pengajaran Pun Untuk Komik Kali Ini! Hehehe! (^_^)Y

P/S Lagi : Tahniah Aizat! Tahniah Yuna! Tahniah Hafiz! Tahniah Kepada Semua! Hehehehe!!!




89 تعليقات

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. haha..tergelak aku baca..misai oh misai

    ردحذف
  2. Baru tahu lagu terukir di bintang menang..miss tengok ajl pulak sebab kerja..huhu

    ردحذف
  3. akak suka sangat aizat menang.. terasa di sungguh kacak dan menawan malam tadi... wahh sgt berangan kan

    ردحذف
  4. konfem ramai yg x puas hati kot.. hehe

    ردحذف
    الردود
    1. hehehe
      biasalah tu
      sapa2 menang mesti ada suka ada tak
      :-)

      حذف
  5. dah ada misai dah dia..kan???
    dulu takde..

    ردحذف
  6. hahaha..ok la...layan lagu-lagu semalam

    ردحذف
  7. mmg xjgka la aizat mng..hehe..mojo blh thn..yg lain pn ok lg..dh rezkikan

    ردحذف
  8. misai ala2 zaman p ramlee tu.. mahal weii

    ردحذف
  9. tu namanya rezeki misai tu..hahaha

    ردحذف
  10. Tahniah.. Yuna.. dan Aizat..

    Kreatif laa Hans.. kelakar laa plak.. :)

    ردحذف
  11. ekekk akak macam x caya aizat dah ada misai
    seyess dia nampak matang kan ;)
    lain noo

    lawak lah dikk !! ngehx3

    ردحذف
    الردود
    1. saya pun terkejut tapi enjoy persembahan dia sbb nampak relaks dan bersahaja
      thanks kak

      حذف
  12. Hehehe...sangat creative.

    Tahniah buat pemenang.

    ردحذف
  13. haha. thanks buat diriku ketawa di tengah hari :)

    ردحذف
  14. hahaha...

    pandai ko:)

    entry ni sgt creative :D

    ردحذف
    الردود
    1. serius ke kreatif dik?
      hehehe
      idea last minutes weh before aku tidur...
      hahaha

      حذف
  15. kahkahkah..yang ini lawak bro...hehehe..tapi overall AJL tahun nie best gak laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ردحذف
  16. hehe mmg kreatif. lama x singgah sini

    ردحذف
  17. hahahahha lawak~!!!
    tp aizat mmg layak menang pun ..BERSAHAJA jee dye nyanyi..
    tp Na mengahrap kan teman penganti yg menag sob sob sob T__T

    ردحذف
  18. hahahaha lawak la.. btw tahniah bg para pemenang.. ena tak tgok pun AJL ni... tidoq awal.. ngeeeeeee

    ردحذف
  19. kwn x tgk langsung pun tp dari riak wajah masing2 kat sini,memang terbaeklaa bro....hahahaha

    ردحذف
  20. hahaha...x tahan gelak dgn komik hang nih hans XD

    ردحذف
    الردود
    1. hehehehe
      ini memang gila2 sikit
      niat utama cuma mau gelak jer
      hehehe

      حذف
  21. Persembahan aizat bergaya. Menang bermisai.

    ردحذف
  22. hahaha yang nak bercinta lagi tu tak boleh blah!

    ردحذف
  23. haha.. comel mata. Yuna menang, memang patut pun. Aizat pun perform style.

    ردحذف
  24. produksi AJL thn ni byk peningkatan, dr segi pentas,lighting,skrin bsr..overall la.. best3x
    Tahniah aizat yuna

    ردحذف
  25. haha, tajuk lagu pun boleh buat skrip ye...

    ردحذف
    الردود
    1. ku bantai taip jer bro
      sebab nak tidur lepas tu
      hahaha

      حذف
  26. e'in ingatkan lagu teman pengganti yg menang... sobs

    tp aizat nmpk comel bile bermisai mcm tu... hehe

    ردحذف
  27. hhaha paling paling lawak yang peminat dr cina tuh hihi

    ردحذف
    الردود
    1. gigih ku crop dari filem China...
      nak cari orang China menangis
      hahahaha

      حذف
  28. aizat menang ke terukir dibintang? aku xtgk plak cuma aku tgk persembahan dia je bawak cawan... mmg mcm org dulu2 la.. hahaha

    ردحذف
  29. hahahaha sabo je lah... tp mmg best..!!! terhibur hati k..

    ردحذف
  30. lgu yuna tu mmg unik..sbb tu blh dpt juara..music lagu unik.

    ردحذف
    الردود
    1. music lagu tu tak silap dia ubah sebab sama macam satu lagu lama
      lirik memang lain la
      :-)

      حذف
  31. hahahahhahhaa terbaik lah comic ni. seyes gelak2 ^_^

    ردحذف
  32. sbnr nyer misai aizat tu sama ngan misai aku.

    ردحذف
  33. Hehehe... comel je. +)

    Tapi aku tak tengok pun juara lagu

    ردحذف
  34. Lawak la komik hans ni..x menahan tgk misai Aizat mlm tu..ha ha

    ردحذف
  35. haha memang kelakarlah

    BY: djdanchef.blogspot.com
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ردحذف
  36. hahaha...lawak la gambar troll Aizat kt FB tu....Yunalis Misai hehehehe :)

    ردحذف

إرسال تعليق

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

أحدث أقدم