Social Media Awards 2013



Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Gua nak paksa/minta tolong/sukarela/suka hati korang lah untuk vote blog gua nih! Hahahaha! Nampak tak perkataan tu -> paksa/minta tolong/sukarela/suka hati yang bermaksud walau apa hal yang terjadi pun korang semua memang kena vote juga. Hahahaha! Jadi dibawah adalah link untuk korang vote blog gua. Apa - apapun korang kena sign up dulu lah benda alah nih sebelum boleh undi blog gua atau blog mana - mana lah yang korang suka(undi blog gua jer lah!Kehkehkeh!).


Langkah - Langkahnya :-

1) Kalau korang tak pernah Sign Up lagi jadi sila sign up dulu -> KLIK SINI

2) Lepas dah Sign Up maka sila semak email korang untuk pengesahan.

3) Kemudian korang boleh vote blog Hans seperti dibawah ini :-




Nama Blog : 
hanspunyablog

Untuk Mengundi :  


P/S : Jadi Selamat Mengundi Blog Hans! Hehehehe!(Blog Lain Tak Payah Buat Entri Macam Nih Pun Berduyun - Duyun Orang Vote! Kui3) (^_^)Y


77 تعليقات

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. all the best!
    kite dah vote.. hehhee
    :)

    ردحذف
  2. takmau vote tapi tertekan vote. camne tu? kahkahkah.

    ردحذف
    الردود
    1. hahahaha
      kira vote la tu dengan temanya PAKSA RELA
      hahahaha
      thanks bro :)

      حذف
  3. semoga berjaya ye hans.. ena doakan hans berjaya.. =3

    ردحذف
  4. Good Luck k..menang ke x ke u still in my reading list..hanis zalikha?fatin liyana? Nope they 're not.hahaha

    ردحذف
    الردود
    1. hehehe...
      lama dah tak dapat komen macam nih
      rasa terharu dan bersemangat
      thanks bro :-)

      حذف
  5. Buat la comix pasal ni, baru la syok nak undi hehe

    ردحذف
  6. alamak kena pakse ke ni..hahahhahaa
    ape pon semoga berjaya....
    comix nye mane hans...

    ردحذف
  7. done :) jgn lupa hujung buln kepsi 1 ye hihi

    ردحذف
  8. baca sini..kejap lg husna vote ye..=)

    ردحذف
  9. saya vote keh .. good luck taw :) best blogni

    ردحذف
    الردود
    1. thanks sudi vote
      betul ker best?
      thanks lagi sekali :-)

      حذف
  10. الردود
    1. insyaallah bro
      ada rezeki ada lah
      yang penting hang dah vote blog nih ka belum?
      hahahaha

      حذف
  11. WEI, AKU DAH UNDI! BELANJA AKU MAKAN WEI! HAhahahahahaaa

    ردحذف
    الردود
    1. esok Khamis...
      hang puasa jer lah
      hahahaha
      thanks weh syazana sebab sudi vote :-)

      حذف
  12. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ردحذف
  13. الردود
    1. good luck jer?
      surat pekeliling dah keluar memaksa korang semua vote tau
      sila tunaikan tanggungjawab anda bro
      hahahahaha
      thanks :-)

      حذف
  14. first time datang sini and baca entri..gelak sakan n tak sangka blog nie super awesome. Done vote you.. and follow sekali..hehe

    ردحذف
    الردود
    1. thanks maisarah
      sudi2 lah datang sini n baca entry sini selalu
      tapi maaf sebab sekarang sangat busy
      tak sempat nak update entry or buat Hans Comix yang latest

      حذف
  15. Semoga berjaya bro.. ada potensi boleh menang :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ردحذف
    الردود
    1. tak tau la ada potensi ker tak bro
      doa2kan jer lah
      tq :)

      حذف
  16. الردود
    1. thanks drzirakudo...
      harap2 ada rezeki la kali nih
      amin :-)

      حذف
  17. Hahaha! Paksa tuuuu :P

    All the best okeyyy, Hans! :D

    ردحذف
    الردود
    1. hahaha...kena paksa kalau tak sapa nak vote...
      teman tak ada peminat..sob sob sob :)
      hahaha
      thanks :-)

      حذف
  18. all the best, bab kene register tu aku jadi malas la pulak haha. tp wa tahu bro byk pengaruh

    ردحذف
    الردود
    1. aiyak
      pengaruh apa jer yang ada?
      hahaha
      sila rajinkan diri bro
      ini paksa rela nih tau
      hahahaha

      حذف
  19. weh...aku nak undi dulu pastu connection lost plak hehehee...jap nak undi balik.....

    ردحذف

إرسال تعليق

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

أحدث أقدم