Ahad, 15 Mei 2011

Keputusan Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans sekalian. Alhamdulillah sesudah gua penat menilai, mencongak dan mengira ditambah dengan bantuan juri merangkap teman sekolah gua dahulu kala iaitu Gadis Kampung Separa Bandar akhirnya pada hari yang penuh bersejarah seperti yang gua janjikan sebelum ini dapatlah korang mengetahui siapakah pemenang - pemenangnya.

Memang sedikit menakutkan bagi gua kerana ini pertama kali gua terlibat di dalam menganjurkan contest dan ketakutan yang gua alami sebelum ini agak banyak dan salah satunya ialah gua takut jikalau tak ada sesiapa yang nak sertai contest ini. Tapi, alhamdulillah ada juga lah peserta yang sudi memberi sokongan dan ada yang tak masuk tetapi sudi mempromosi di facebook dan blog mereka. Terima kasih sangat - sangat pada kalian semua.

Jadi, di bawah ini adalah senarai pemenang untuk Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda





Situasi Paling Lucu:
Gadis Gula - Gula


Situasi Paling Serius:
Gincu


Situasi Paling Sedih:
Khairul Atikah @ Cik Yuki


Situasi Paling Seram:
Miss Aresheqyien


Situasi Paling Merepek:
Lalink


Anugerah Khas Juri:
Fahmi API
Amir Izzat


Situasi Pilihan Hans:
Afirah


P/S : Hadiah Anugerah Khas Juri Cuma Topup RM5. Hehehehe!


Jadi disini gua dengan berbesar hatinya mengucapkan jutaan terima kasih kepada penaja - penaja contest gua di bawah ini atas kesudian membantu menaja hadiah untuk contest gua nih(boleh klik nama mereka untuk ke blog mereka) :-


1) Blogger Khairul Farhan (RM50)

2) Adzlan (RM20)

3) Matjoe (RM30)

4) Blogger Jue (Lomo Lens 35MM @ RM55)

5) Miecyber (RM20)

6) Bean Moreno (RM30)


P/S : Korang Nanti Kalau Buat Contest Suruh Lah Diorang Nih Taja! Hehehe!


Jadi, kepada pemenang - pemenang bolehlah tinggalkan alamat email masing - masing di ruang komen entry ini untuk memudahkan gua hubungi kamu yer. Tahniah sekali lagi gua ucapkan dan kepada yang tak berjaya tu jangan bersedih. Mungkin rezeki kamu pada contest yang lain atau akan datang nanti dan gua juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kesemua peserta(Rujuk Sini) kerana sudi memberi sokongan pada contest sulung blog gua nih. Terima kasih semua dan kepada yang ada design poster tu nanti gua kebas poster - poster tu nak buat pic profile dekat facebook. Heheheh! Thanks Yer!


P/S : Kepada Pemenang Contest Situasi Pilihan Hans, Hadiah Tajan Blogger Jue iaitu Lomo Lens 35MM Akan Diruruskan Oleh Beliau Sendiri. Harap Maklum! (^_^)Y

22 ulasan:

  1. Wahhh.. Tak menang.. Nway, tahniah untuk pemenang.. Nanti ko kena buat banyak lagi kontest.. Sebab banyak penaja tu..

    BalasPadam
  2. Amir : terima kasih juga pada kamu kerana sudi menyertai contest saya yang merepek nih..heheheh...jgn kecewa dan taknak join dah contest saya lepas nih kalau ada lagi

    Miecyber : thanks penaja contest saya

    BalasPadam
  3. wah..menang...alhamdulillah syukur nikmat..

    BalasPadam
  4. c-tea : sila tinggalkan alamat email kamu yer

    BalasPadam
  5. Owhh.. x dpt join la :))

    BalasPadam
  6. Yeay!!! Aku menang! Aku menang anugerah khas juri! Chantek....

    Huh?

    Dapat RM5? Fuh! Boleh call "kawan" ler lepas nih. Terima kasih Abang Hans...

    nie emailnya: amirullizzat at gmail.com

    tq. :)

    BalasPadam
  7. wah.. saya tersenarai.. thanks~

    BalasPadam
  8. lupe lak na bgy email~ ni email saya.. thanks again~

    nur_amalina30@yahoo.com

    BalasPadam
  9. jalan2 tersesat la pulak kat sini... eh... nape aye tak tau tentang ini semua ha.... terlewat la udah.... tahniah kepada pemenang!..

    BalasPadam
  10. wah saya pun tersenarai~

    hehe. perasan. sori la xdpt join.huhu

    BalasPadam
  11. wahhh congrats utk pemenang!!

    heee~~tak menang tak pe laa x de rezeki...lenkali akanku cuba sekali lagi...hehe..bila nak buat contest lg?

    BalasPadam
  12. alhamdulillah . . ingatkn da ad pemenang . . so, ta expect menang . . hahaaa tenkiu hans !

    ni email : miyuki7889@gmail.com

    ta pn, leh bg kt email fb je khairul.atikah2@facebook.com

    tnks a lots hans !

    BalasPadam
  13. apsal nama aku takde..menyesal xmasuk..heheh

    BalasPadam
  14. Thanks Hans
    btw, just nak confirm..winner dia si Afirah kanhttp://lamancinta.blogspot.com/2011/02/hans-hanis-contest-gunakan-imaginasi.html

    I'll drop by at her blog

    BalasPadam
  15. Jue : yups jue...I pun tengah tunggu dia online coz kalau boleh I nak minta alamat and apa2 yang patut bagi dekat U...anyway,thanks a lot coz sudi sponsor contest I yer..

    BalasPadam
  16. hehehe..
    syukur2...
    thankz hans cz plih sy sbgai pemenang for situasi pilihan hans!!!

    nie emailnya... fieswief2211@gmail.com

    BalasPadam
  17. alamakk..adakah sis sudah terlambat..

    lalink7@yahoo.com

    BalasPadam
  18. terima kasih..hehe

    ni alamat email.

    Fahmi213@gmail.com

    BalasPadam
  19. you're always welcome =)
    Jue br bc email, kiv c fierah bg contact number
    nak isi dlm form nanti

    BalasPadam
  20. wah saya mng???cm xcya jer....thnx.....hans......

    nie email kin: sygashikin@yahoo.com

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com